Home / Vrijwilligers
Vrijwilligers Zorghoeve 't Binnenveld
Vrijwilligers Zorghoeve ’t Binnenveld

Vrijwilligers hebben bij Zorghoeve ’t Binnenveld een bijzondere en zeer gewaardeerde taak. Dankzij de ondersteuning van onze vrijwilligers genieten onze bezoekers een extra waardevolle dagbeleving. Vrijwilligers sluiten zich op vrijwillige, onverplichte basis bij ons aan. Onze vrijwilligers maken deel uit van de organisatie, worden onderdeel van het team en raken betrokken bij de bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

Heb jij interesse in vrijwilligerswerk? Neem voor meer informatie over vrijwilligerswerk CONTACT op met Zorghoeve ’t Binnenveld. Wij zijn onder andere op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen bij de volgende taken en activiteiten:

Koken, in de middag wordt er een warme maaltijd bereid

Vervoer, onze bezoekers worden opgehaald en thuisgebracht waarvoor wij chauffeurs zoeken

Verzorging van de dieren, er zijn vele verschillende dieren aanwezig op de boerderij die elke dag goed verzorgd willen worden

Wandelen, veel bezoekers vinden het fijn om een stukje te wandelen met een vrijwilliger

Fietsen, wij hebben een aantal duofietsen waar je met een bezoeker gebruik van kan maken!

Terrein onderhoud, Zorghoeve ’t Binnenveld bevindt zich op een ruim terrein wat goed onderhouden moet worden zodat onze bezoekers zich hier fijn kunnen bewegen. Denk aan tuinieren of ander klusjes

Organiseren van activiteiten, wij organiseren regelmatig extra activiteiten. Denk aan open dagen of de viering van feestdagen. Wij kunnen altijd helpende handen gebruiken om deze activiteiten extra leuk te maken voor onze bezoekers!

Eigen invulling, wil jij ergens anders bij ondersteunen? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën!

Vrijwilligersbijeenkomsten

Bij Zorghoeve ’t Binnenveld hebben wij onze vrijwilligers hoog in het vaandel. Daarom organiseren wij regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten, borrels en barbecues om onze waardering te tonen.

Vrijwilligers Zorghoeve ’t Binnenveld