Home / Dagbesteding

Een zinvolle en plezierige dagbesteding wenst natuurlijk iedereen zich. Voor degenen waarvoor de invulling daarvan niet meer zo vanzelfsprekend is biedt Zorghoeve ’t Binnenveld aan de Boxtelseweg in Schijndel uitkomst.

Het is een bijzondere boerderij, want van maandag t/m zaterdag is het een bruisende – kleinschalige – gemeenschap rondom dieren, tuinen (moes- en bloemen), akkerbouw, groentenwinkel en alles wat het verblijf op een boerderij zo leuk maakt.

Zorghoeve Binnenveld eenden verzorgen

Professionele begeleiders voor cliënten van de zorgboerderij

Professionele begeleiders en vrijwilligers zorgen er op een natuurlijke wijze voor dat de cliënten van de zorgboerderij een zinvolle en plezierige tijd ervaren. Er is aandacht en begeleiding en met elkaar wordt het binnen- en buitenleven volop geleefd! Dat kan – afhankelijk van wat een cliënt wil en kan – sterk variëren, maar hoe het ook ingevuld wordt, de cliënten genieten er zichtbaar van.

Met elkaar sociale actviteiten ondernemen

Het verblijf op Zorghoeve ’t Binnenveld verhoogt duidelijk de kwaliteit van leven van de degenen die er gebruik van maken. Géén eenzaamheid meer, maar met elkaar sociale activiteiten ondernemen, die afgestemd zijn op wat iemand kan en wil.

Gezelligheid, sfeer, samenzijn, samen werken, samen de krant lezen en bespreken, samen de dieren verzorgen, samen spelletjes doen, samen de maaltijd voorbereiden én nuttigen. Maar ook: lekker rusten of even op jezelf zijn. En dat in een omgeving die jong en oud aanspreekt en waar de flora en fauna de natuurlijke rustpunten zijn. Héérlijk! Geen wonder dat mensen zich zo thuisvoelen op de zorgboerderij.

Komt u in aanmerking voor dagbesteding via Zorghoeve ’t Binnenveld?

Kijk op deze pagina of u – of uw verwant – in aanmerking komt voor de dagbesteding via Zorghoeve ’t Binnenveld. Wij werken graag mee aan een zinvolle en plezierige tijd op de zorgboerderij.