Home / Team Zorgboerderij ’t Binnenveld

Het team Zorghoeve ’t Binnenveld

Team Zorgboerderij 't Binnenveld - Caroline van Esch

Caroline van Esch de boerin

In 2007 zijn mijn man en ik gestart met de zorgboerderij, in samenwerking met Zorggroep Elde. Met gepaste trots durf ik te zeggen dat we hier een heerlijke plek gecreëerd hebben om de bezoekers op natuurlijke wijze een zinvolle en plezierige tijd te laten ervaren, samen met professionele begeleiding en vrijwilligers.

Team Zorgboerderij 't Binnenveld - Wilbert van Esch

Wilbert van Esch de boer

Al sinds jaar en dag is onze boerderij een akkerbouwbedrijf, met als hoofdtak: aardappelen. Sinds zes jaar is daar de 'zorgtak' bijgekomen, deze combinatie is volgens mij de kracht van onze boerderij. Sommige bezoekers komen de boer helpen en anderen genieten van het buitenleven. Voor ieder wat wils.

Initiatiefnemers van Zorghoeve ’t Binnenveld zijn Wilbert en Caroline van Esch. Het complete team is een bundeling van professionele zorg en grote betrokkenheid.

Team Zorgboerderij 't Binnenveld

Gerda van Melis Activiteitenbegeleiding

Ik werk sinds 2008 bij Zorghoeve 't Binnenveld als activiteitenbegeleidster. De overstap van het verpleeghuis naar de zorgboerderij is voor mij nog steeds een goede keuze. Het is elke dag genieten van alle mogelijkheden die hier zijn.

Team Zorgboerderij 't Binnenveld

Ans Brands Activiteitenbegeleiding

Ik werk sinds 1 april 2009 op ’t  Binnenveld. Ik vind veel dingen leuk om  te doen, maar houd me vooral bezig met activiteiten plannen (Kerst, Sint, Pasen, Open Dagen), stagiaires begeleiden, Facebook van ‘t Binnenveld bijhouden en veel foto's maken en verwerken. Maar het leukste blijft met cliënten werken.

Team Zorgboerderij 't Binnenveld

Tonny Mestrom Activiteitenbegeleiding

Ik werk sinds 2009 op de zorgboedererij, waar ik cliënten begeleid en activiteiten aanbied, waardoor iedereen zich zoveel mogelijk thuis en gewaardeerd voelt op de boerderij. Ik ervaar iedere dag het plezier van de mensen en dat maakt voor mij het werken bij 't Binnenveld heel bijzonder.

Team Zorgboerderij 't Binnenveld

Connie van der Pas Verzorgende IG

Ik werk hier sinds 2010. 't Binnenveld is gezellig ingericht en heeft een huiselijke sfeer. Iedereen kan zichzelf zijn, ongeacht zijn/haar beperkingen. Er zijn allerlei activiteiten, zoals het voorbereiden en nuttigen van de warme maaltijd, groente verbouwen voor de winkel en boederijdieren verzorgen.

Team Zorgboerderij 't Binnenveld

Bernardine Wolven Medew./gastvrouw

Ik werk sinds 2008 bij Zorghoeve 't Binnenveld. Vooral het dieren verzorgen, samen met bezoekers, heeft mijn speciale aandacht. Ik merk dat contact tussen mens en dier een waardevolle aanvulling is op wat deze zorgboerderij allemaal te bieden heeft.

Team Zorgboerderij 't Binnenveld

Sheradine van de Laar Activiteitenbegeleidster

Ik werk sinds 1 mei 2013 op 't Binnenveld, en ben begonnen in 2012 als stagiaire. Na mijn stage ben ik er komen werken als zaterdag kracht, sinds 2016 als vaste activiteitenbegeleidster. Ik ben creatief, en in de zomer ben ik graag met de mensen bezig in de tuin. Het is fijn om op 't Binnenveld te werken omdat het een warm thuis gevoel geeft. Als ik de mensen dan ook met een glimlach op hun gezicht naar huis zie gaan, geeft me dat een voldaan gevoel van de dag.

Team Zorgboerderij 't Binnenveld

Ashley van Dam Activiteitenbegeleidster

Ik werk sinds 1 april 2014 op het Binnenveld. Op zaterdag is mijn vaste werkdag. Daarnaast ben ik invalkracht, indien nodig.  Samen met bezoekers zorgen voor de dieren, vind ik erg leuk. Ik geniet ervan als ik zie dat de bezoekers het naar hun zin hebben. Ieder mens heeft z'n eigen dingen waar hij van geniet; iedereen mag zichzelf zijn.

Team Zorgboerderij ’t Binnenveld